MOL Tehetségkutató Program

A MOL Tehetségtámogató Program 2006-ban úttörő módon kezdte meg a fiatal sportolók támogatását. Azóta számos kezdeményezés indult, amely az utánpótláskorú sportolókat segíti, de a MOL Tehetségtámogató Program pályázata iránt soha nem lankadt az érdeklődés. Több mint 4000 azon fiatalok száma, akiknek segíteni tudtunk. Ezért újra és újra a folytatás mellett döntünk, és ahogy minden tavasszal, most is megküldjük Önöknek a felhívásunkat.

A MOL Tehetségtámogató Program azoknak a fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük.
 
A lehetőség minden fiatal számára nyitott, a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája idén márciusban is várja a jelentkezéseket!


Kik pályázhatnak?

10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákok, akik egy magyarországi sportegyesület igazolt versenyzői.


Mire pályázhatnak?
• eszköztámogatásra
• útiköltség-támogatásra

Kérjük, legyen segítségünkre, terjessze a pályázati felhívást sportszervezetében!
 
A pályázatok benyújtási határideje: 2018. március 31.
 
A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni, amely letölthető az internetről a részletes pályázati felhívással együtt: pályázati felhívás
 
Pályázati űrlap letöltése