Senánszky Petra Jóbarátokkal hangolódik a Világjátékokra

Jóbarátokkal hangolódik a világcsúcsra a magyar válogatott sportolónk. A hét nap múlva kezdődő wroclawi-i Világjátékokra a világcsúcstartó uszonyosúszó Senánszky Petra  emellett szigorú étrenddel  is készül.

Elkezdődött a visszaszámlálás az uszonyosúszó válogatottnak is, hisz kezdődik július 20-án Lengyelországban a Világjátékok, ahol bizony sok sok éremre és világcsúcs döntésre is készülnek sportolóink. A csapat egyik rekordere Senánszky Petra, aki legfőképp filmnézéssel hangolódik és bízik benne ismét minimum kétszer is a dobogó legfelső fokára áll majd.

Szeretem az olyan filmeket, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de mondhatni ösztönöznek is. A kedvencem azonban a Jóbarátok című sorozat ezzel hangolódom lélekben a Világjátékokra, ami nekünk az olimpia. Természetesen mindig azzal a tudattal megyek a versenyekre, hogy megdöntsem a saját világrekordomat. Ehhez azonban az étrendemre is oda kell nagyon figyelnem bármennyire is furán hangzik. Hónapok óta lúgosító ételeket fogyaszthatok csak és ez elég komoly kihívás-mondta Senánszky Petra.

forrás: facebook