Együtt, a közös célokért!

A MBSZ Technikai Bizottságának kezdeményezésére 2020.07.09-én, a hazai búvároktatási szervezetek képviselői: Dr. Gőbl Anna (telefon kapcsolatban), PADI, NAUI, SSI, PSAI, UEF, TDI, GUE, WASE, GUI, GED, CMAS egyeztettek a jövőről!

A megbeszélés résztvevői a jövő lehetőségeivel a jövőben, közösen megoldható, megoldandó feladatokat és célokat körvonalazták. 

A felmerült témákban (munkamódszer, feladatmegosztás, soron kívüli feladatok) a létrehozandó búvár közösség érdekeit szem előtt tartva, bizottságokra és azok tevékenységére tettek javaslatot, illetve fogadták el a többség akaratát. 

Az oktatási szervezetek vezetői, képviselői közül többen, bizalmat szavaztak az elképzeléseknek, és munkára, közreműködésre szólították fel a kétkedőket, bizalmatlanokat. 

A megbeszélésen a fő célok, munkacsoportok, szakbizottságok, azok feladatainak, tagjainak, vezetőinek lehetséges személyeiről,  érdemi megbeszélés folyt! 

Egybehangzó, máskor többségi döntés és/vagy elvetés, átszervezés következményeként gyors és érdemi határozatokkal a Munkaértekezleten elkezdődött valami más, a korábbitól eltérő közös gondolkodás, munkatervezés, szervezés. 

A hazai oktatási szervezetek MBSZ-hez történő csatlakozásának és a közös célok  tervezésének  az időszaka megkezdődött!