HISZEK Benned Sport Program II. alprogram III. ütem jelentkezés és Programkiírás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága meghirdette a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram III. ütemét. A Program célja az egészséges életmódra nevelés, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségek hasznosítása a társadalmi felzárkóztatás terén.

Az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének közreműködésével a Programon keresztül az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni. A SOSZ olyan projektek nevezését várja, amelyek az tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálja, például: utánpótlás versenyzői sportolói bázis szélesítését eredményező sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett utánpótlás taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, a megnövekedett utánpótlás sportolók versenyeztetési és nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az alprogram 200 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 5 000 000 Ft, a Program támogatási időszaka: 2018. március 15 – 2019. január 31.

A Program jelentkezés határideje: 2018. október 1.

 A Programkiírás részleteiről a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon található bővebb információ továbbá a SOSZ vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon vagy emailen a sosziroda@sosz.hu címen kérhető további segítség.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Programkiírás

Jelentkezési Adatlap (postai úton benyújtandó)

Elektronikusan benyújtandó jelentkezési lap