MBSZ iroda működése

A Magyar Búvár Szakszövetség a koronavírus miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott az iroda működtetésével kapcsolatban.

A Magyar Búvár Szakszövetség 2020. március 16-i hatállyal a koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig - irodájának ügymeneti rendjét az alábbiak szerint változtatja meg.  

A Szövetség irodai személyes ügyfélfogadása 2020. március 17.-től szünetel, azonban e-maileket fogadunk, elektronikus ügyintézést továbbra is végzünk, ellátjuk feladatainkat. A kártyakiadások menete a szokásos módon történik, de postai úton juttatjuk el a megrendelő felé.  Kérjük az érintett sportszervezeteket, partnereket, hogy minden ügyet elektronikus úton intézzenek. Az MBSZ apparátusa igyekszik megoldani minden, eddig papír alapon intézett ügy elektronikus ügyintézését.

Az esetleges további változásokról, szükséges intézkedésekről a Magyar Búvár Szakszövetség haladéktalanul tájékoztatni fogja a sportszervezeteket, partnereit és a közvéleményt.

Az MBSZ folyamatosan figyelemmel követi az állami szervek tájékoztatását és ezzel párhuzamosan az intézkedések időbeli hatályát és tartalmát módosíthatja.