MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG - KÖZGYŰLÉS 2021

2021. február 23-án MBSZ közgyűlés kerül összehívásra.

MEGHÍVÓ a Magyar Búvár Szakszövetség közgyűlésére

Alulírott, Papp Gábor elnök a Magyar Búvár Szakszövetség (székhelye: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. II. em. 201.) közgyűlését a Magyar Sport Háza (cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)  földszinti nagytárgyalójába 2021. február 23. napján 16:00 órai kezdettel ezúton összehívom.

Napirendi pontok:

  • Napirendi pontok elfogadása;
  • Levezetőelnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv-hitelesítők, szavazatszámlálók megválasztása;
  • A Jelölőbizottság beszámolója a jelöltek személyéről;
  • Technikai alelnök megválasztása.

A közgyűlés összehívására a Szövetség alapszabályának 19. § 3. pontja alapján kerül sor. Tekintettel arra, hogy a határozatképességhez a szavazásra jogosultak több mint felének (50%+1 fő) jelenléte szükséges, részvételére feltétlenül számítunk!

Határozatképtelenség esetén a megismételt rendes közgyűlést azonos helyszínen és napirendi pontokkal 2021. február 23. napján tartjuk 17:00 órától, amely közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

A jelöltek bemutatása és a napirendi pontokhoz kapcsolódó szakmai anyagok a www.buvar.hu oldalon kerülnek bemutatásra.

A járványhelyzet alakulását folyamatosan figyelemmel kísérjük. A tagság egészségének védelme érdekében a közgyűlés elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével is megtartásra kerülhet. Ebben az esetben a szükséges technikai információkról megfelelő időben tájékoztatjuk a tagszervezeteket.

Kelt: Budapesten, 2020. december 22. napján

Papp Gábor elnök

Meghívó